Hoofdluis behandelen

U wilt de hoofdluis behandelen en wilt hier meer informatie over?

Dan bent u bij ons op het juiste adres, wij hebben namelijk diverse tips en behandel methodes verzameld hoe u het beste hoofdluis kunt behandelen. De methodes om hoofdluis te behandelen staan op willekeurige volgorde, maar de meeste zijn wel bewezen dat ze werken.

Mocht het dus zover gekomen zijn dat u last heeft van hoofdluis of een van uw kinderen dan is het zaak om zo snel mogelijk te beginnen met de behandeling hiervan, want hoe langer u wacht hoe meer last u gaat krijgen van jeuk een meerdere hoofdluizen.

luizenkamBehandelmethode 1: De luizenkam en crème spoeling.

Volgens vele de beste methode en de eenvoudigste.

U heeft een luizenkam nodig en crème spoeling. Vele mensen denken dat de luizenkam zelf al voldoende is, maar niets is minder waar….

Want op het moment dat de kam door het haar gaat probeert de luis zich vast te klampen aan het haar, en hierdoor zult u niet meteen alle luizen kunnen verwijderen.

De truc die u het beste kunt doen om uw hoofdluis te behandelen is als volgt:

  • Was uw haar grondig
  • Doe aardig wat crème spoeling in uw haar, maar was dit niet uit.
  • Ga nu vervolgens met de luizenkam door het haar, doe dit grondig voor een goed resultaat.

Door de crème spoeling is uw haar namelijk goed glad geworden, waardoor de hoofdluis zich niet meer kan vastklampen, en hierdoor veel beter te verwijderen is. Als u het goed doet zult u na 1x al van al uw hoofdluis verlost zijn.

Behandelmethode 2: Een luizenmiddel gebruiken

Mocht het behandelen van hoofdluis volgens bovenstaande methode niet, of niet goed genoeg werken dan kunt u eventueel overstappen op een luizenmiddel. Deze methode heeft niet onze voorkeur, omdat dit ook neveneffecten kunnen hebben op u of uw hoofdhuid. Maar soms is er even geen andere keuze, en dan zijn de volgende luizen middeltjes aan te raden:

  • Prioderm
  • volgt later meer over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *